Колишній студент Львівського університету покине Україну

Колишній студент Львівського університету покине Україну

Колишній студент Львівського університету покине Україну

4 листопада у Львові працівниками Львівської міграційної служби спільно із представниками поліції виявили ще одного порушника міграційного законодавства. Ним виявився громадянин Нігерії, колишній студент Львівського Університету імені Івана Франка.

5 березня 2018 року, після відрахування іноземця із вузу, йому скасували посвідку на тимчасове проживання в Україні. Після цього, закон більше семи днів не дозволяє заходитись в Україні. 

Під час операції "Мігрант", яка проходила навесні 2018 року, працівники Волинської міграційної служби, після затримання порушника, прийняли рішення про примусове повернення його в країну походження. "Студент" додому не захотів і рішення не виконав.

Після затримання та оформлення всіх потрібних документів, львівські міграційники спільно із поліціянтами, доставили виявленого іноземця до Галицького суду міста Львова. Суд прийняв рішення про затримання "гастролера" та поміщення його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з метою подальшого видворення в країну походження.

Нагадуємо для студентів-іноземців, що посвідкою на тимчасове проживання  в Україні документують в обласному територіальному підрозділі, а підставою для документування у зв'язку із навчанням є  клопотання навчального закладу, перекладений на українську мову національний паспорт з візою Д із відповідним спеціальним написом на візовій етикетці, дійсний поліс медичної страхівки та квитанція про сплату адміністративних послуг.

Головне управління ДМС у Львівській області