Робоча зустріч керівників Міграційної служби Житомирщини та обласної філії Державної установи «Центр…

Робоча зустріч керівників Міграційної служби Житомирщини та обласної філії Державної установи «Центр пробації»

Робоча зустріч керівників Міграційної служби Житомирщини та обласної філії Державної установи «Центр пробації»

В обласному Управлінні ДМС відбулась робоча зустріч начальника УДМС Анатолія Федорчука та керівника філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Анатолія Бобриньова, на якій обговорені питання співпраці між відомчими структурами.

Службу пробації було створено у 2017 році шляхом реформування кримінально-виконавчої інспекції, яка відповідала за виконання вироків, не пов’язаних із позбавленням волі. Ця служба здійснювала нагляд за особами, які скоїли правопорушення, щоб забезпечити виконання передбачених судом обов’язків. Тобто, заходи передбачали, передусім, покарання та контроль.

З 2018 році на території області функціонує філія Державної установи «Центр пробації», як відокремлений структурний підрозділ та 25 уповноважених органів з питань пробації (в усіх адміністративно-територіальних одиницях області та обласного центру).

Анатолій Бобриньов подякував за допомогу, яка надається представниками міграційної служби області в питаннях забезпечення паспортизації відповідної категорії осіб.

У свою чергу начальник УДМС України в Житомирській області запевнив, що така робота буде активно проводитись і надалі.

Управління ДМС у Житомирській області