Про ефективність роботи Міграційної служби Київщини за поточний період 2019 року

Про ефективність роботи Міграційної служби Київщини за поточний період 2019 року

Про ефективність роботи Міграційної служби Київщини за поточний період 2019 року

У Центральному міжрегіональному управлінні ДМС у м. Києві та Київській області під головуванням начальника Вячеслава Гузя відбулася розширена нарада для керівників структурних і територіальних підрозділів, під час якої обговорили проблемні питання та окреслили завдання на ІV квартал 2019 року.

На початку зустрічі в урочистій обстановці Вячеслав Валерійович вручив кращим працівникам відзнаки Міністра внутрішніх справ України, подяки Державної міграційної служби України та редакційної колегії газети «Міграція» за високий професіоналізм і сумлінне виконання службових обов’язків.

Далі було заслухано звіти керівників структурних підрозділів ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області з основних видів діяльності. Йшлося зокрема про результати роботи з питань оформлення паспортів громадянина України у вигляді ID-картки і для виїзду за кордон, з питань громадянства, про документування іноземців та осіб без громадянства. Проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів з протидії нелегальній міграції, особливо у період проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант». Окрема увага зверталася на неухильне дотримання працівниками служби антикорупційного законодавства.

Під час наради керівники підрозділів Міграційної служби Київщини мали можливість обмінятись досвідом роботи та покращити комунікацію всередині колективу. Безперечно, прийняті під час роботи рішення сприятимуть подальшому вдосконаленню діяльності органу за усіма напрямками роботи.

Завершуючи засідання, начальник ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Вячеслав Гузь відмітив загалом належний рівень виконання поставлених завдань та висловив деякі зауваження і рекомендації щодо організації подальшої роботи.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області