Результативність операції «Мігрант» обговорювали черкаські міграційники

Результативність операції «Мігрант» обговорювали черкаські міграційники

Результативність операції «Мігрант» обговорювали черкаські міграційники

Проміжні результати оперативно-профілактичної операції «Мігрант» підсумовували на нараді в Черкасах на чолі з начальником Управління ДМС України в Черкаській області Іваном Шапраном. Учасники наради – заступник начальника Управління – начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Володимир Онищенко, завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Ігор Кобилінський та керівники територіальних підрозділів м. Черкаси та району,  обговорили хід проведення цільових профілактичних заходів на території області та рівень співпраці з правоохоронними органами.

Станом на 11.11.2019 на Черкащині виявлено та притягнено до адміністративної відповідальності 147 порушників міграційного законодавства, з яких 70 – неврегульовані мігранти. Крім того, прийнято 5 рішень про заборону в’їзду на територію держави та скорочено строк перебування в Україні 12 іноземним громадянам. Накладено адміністративних стягнень на суму 214 880 грн, з яких вже сплачено – 176 460 грн.

Зазначимо, що вже за тиждень дедлайн практичного етапу операції «Мігрант», тому відпрацювання міграційниками місць ймовірного перебування іноземців – продовжуються.

Управління ДМС у Черкаській області