УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Нещодавно Львівські міграційники побували у Львівському національному університеті ветеринарної…

Нещодавно Львівські міграційники побували у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

Нещодавно Львівські міграційники побували у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

Нас радо вітали завідувач кафедри права – доктор юридичних наук, професор Василь Іванович Андріїв разом із заступником завідувача Юлією Коверко, викладачами кафедри Марією Гучко, Ольгою Капітан, Богданом Мелехом та студентами ІІІ-IV курсів спеціальності права.

В лекційній залі університету представники Львівської міграційної служби в особі начальника Львівського міського управління Юлії Заплітної та начальника юридичного відділу Степана Книша разом із слухачами розглянули та проаналізували сучасний стан міграційної політики, як складової національної безпеки України. Дискутували про необхідність удосконалення системи державного управління міграційними процесами, які зумовлені політичними і соціально-економічними факторами, що впливають на ситуацію в Україні та світі.

Пані Юлія ознайомила присутніх із основними напрямками діяльності та завданнями Міграційної служби. Відповіла на запитання студентів щодо проходженням практики та працевлаштування у нашій службі.

Окрему увагу Юлія Заплітна приділила темі реалізації державної політики у сфері електронного документообігу й міжвідомчої електронної взаємодії та ефективності управлінської діяльності від впровадження електронного документообігу в органах влади та органах місцевого самоврядування.

Степан Книш ознайомив присутніх з роботою ввіреного йому відділу, розповів про вимоги до посад, яких спеціалістів потребує служба та за якими показниками відбувається оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Пан Степан згадав про Всеукраїнський тиждень права, що проводитиметься в грудні, з нагоди прийняття Загальної декларації прав людини. Звернув увагу про важливість правової освіти українців, головним завданням якої виховати в собі повагу до закону.

Наприкінці заходу керівництво та викладачі Університету запросили представників Львівської міграційної служби долучитися до участі в цікавих правових заходах, які відбуватимуться на початку грудня за круглим столом у стінах ВУЗу.

Головне управління ДМС у Львівській області