У Києві проведено навчання по роботі в системі «Мегаполіс»

У Києві проведено навчання по роботі в системі «Мегаполіс»

У Києві проведено навчання по роботі в системі «Мегаполіс»

12 листопада 2019 року в Центральному міжрегіональному управлінні ДМС у м. Києві та Київській області відбулися навчання з питань використання в роботі системи електронного діловодства «Мегаполіс» та впровадження системи електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ).

Посадові особи структурних і територіальних підрозділів Міграціної служби Київщини, відповідальні за документальне забезпечення, мали можливість під час практичного заняття закріпити знання, набуті в процесі роботи з системою «Мегаполіс».

Навчання провели заступник директора Департаменту організаційного забезпечення ДМС - начальник управління організаційної роботи Володимир Промогайбенко і начальник відділу діловодства ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Ольга Лузік. Вони наочно продемонстрували роботу системи «Мегаполіс», на конкретних прикладах розповіли про особливості реєстрації та оформлення вхідних і вихідних документів, найбільш поширені помилки та проблемні питання, що виникають в процесі роботи та відповіли на усі запитання, що виникли під час навчання.

Семінар був пізнавальним та інформаційно насиченим для спеціалістів, адже містив багато практичної інформації. Присутнім нагадали, що впровадження системи електронного документообігу є частиною Урядової концепції розвитку електронного урядування в Україні.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області