Відбулась робоча зустріч керівництва міграційної служби Лівобережного районного відділу з представниками…

Відбулась робоча зустріч керівництва міграційної служби Лівобережного районного відділу з представниками пробації міста Маріуполя

Відбулась робоча зустріч керівництва міграційної служби Лівобережного районного відділу з представниками пробації міста Маріуполя

14 листопада в приміщенні Лівобережного РВ у м. Маріуполі ГУ ДМС України в Донецькій області була проведена робоча зустріч з представниками пробації міста Маріуполя.

Участь у зазначеному заході взяли начальник Лівобережного РВ у м. Маріуполі  Антон Рижов, заступник начальника Лівобережного РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області Світлана Пашкова та начальник сектору ювенальної пробації м. Маріуполя філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області Анжела Сенатосенко.

Обговорено питання  про співробітництво на місцевому рівні у питаннях реалізації державної політики у сфері міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів, спрямованої на виконання Законів України. Особливу увагу приділено  питанням роботи з суб’єктами пробації, документування таких осіб паспортами громадян України, інтегрування у суспільство осіб, які відбували покарання в установах пенітенціарної служби.

Під час зустрічі обговорено наказ Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб'єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк».

Головне управління ДМС у Донецькій області