УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Полтавщині триває операція «Мігрант»: виявлено нелегального мігранта з Молдови

На Полтавщині триває операція «Мігрант»: виявлено нелегального мігранта з Молдови

На Полтавщині триває операція «Мігрант»: виявлено  нелегального мігранта з Молдови

На днях, рішенням Октябрського районного суду за адміністративним позовом Шевченківського РВ УДМС України в Полтавській області прийнято рішення про примусове видворення з України громадянина Республіки Молдови, який був виявлений при спільному відпрацюванні з працівниками поліції.

Іноземець нелегально перебував на території України, не маючи діючого документу, що дає право на перетин державного кордону. На виконання рішення суду іноземець затриманий та поміщений 12 листопада до Миколаївського ПТПІ для подальшого його документування та видворення з України.

До відома. Станом на 15 листопада  під час проведення заходів виявлено 93 нелегальних мігрантів, відносно яких прийнято 93 рішення про примусове повернення та 3 рішення про примусове видворення. За результатами накладено штрафів на суму 303960 грн., з яких вже стягнуто 226508 грн.

Нагадаємо, з метою виявлення порушень у сфері міграційного законодавства з 18 до 19 листопада на території держави тривають цільові профілактичні заходи під умовною назвою операція «Мігрант».

Управління ДМС у Полтавській області