Черговий ЦНАП відкрили на Вінниччині

Черговий ЦНАП відкрили на Вінниччині

Черговий ЦНАП відкрили на Вінниччині

Сьогодні, 19 листопада в ОТГ села Краснопілка Гайсинського району відкрито центр надання адміністративних послуг. 

В урочистому відкритті центру взяли участь: Народний депутат України Микола Кучер, начальник обласного управління міграційної служби, Борис Наливайко, голова Гайсинської районної ради Григорій Боровий, представники обласних управлінь пенсійного фонду, центру зайнятості та інші.

«Відкриття центру з надання адміністративних послуг, зокрема і щодо оформлення та видачі паспортних документів сьогодні є необхідним і надасть можливість покращити адміністративні послуги мешканцям територіальної громади. За наданні адміністративні послуги кошти залишаються у громаді, що значно поповнятиме бюджет.

Громадяни зможуть на місці оформити документи не звертаючись до установ в районному центрі.

Міграційна служба і надалі буде приймати активну участь у відкритті аналогічних ЦНАПів та надаватиме допомогу. Але при цьому на адміністраторів покладається і велика юридична відповідальність», - зазначив начальник міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко.

Народний депутат України Микола Кучер привітав Краснопільську ОТГ з запровадженням сучасного центру надання адміністративних послуг. Зазначив, що с. Краснопілка є одним із перших ОТГ, яка відкриває такий центр та закликав і інші громади переймати досвід і запроваджувати аналогічні «прозорі офіси».

До виступу також запрошувалися представники обласних управлінь пенсійного фонду, центру зайнятості населення, а також громадськість.

Як повідомляють мешканці об’єднаної територіальної громади, такі послуги є зручними і значно заощаджують їхній час та кошти.

Управління ДМС у Вінницькій області