«Я маю право»: у Таращі говорили про права іноземців

«Я маю право»: у Таращі говорили про права іноземців

«Я маю право»: у Таращі говорили про права іноземців

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО” у Таращанському районному відділі Центрального міжрегіонального управління у м. Києві та Київській області відбулася зустріч на тему “Іноземні громадяни на території України”.

Захід відбувся за участю представника відділу “Таращанське бюро правової допомоги” Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерини Помилуйко та працівників Таращанського районного відділу міграційної служби на чолі з начальником Оксаною Варфоломєєвою.

Під час засідання обговорили правила в'їзду та перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, продовження терміну перебування, відповідальність за порушення іноземцями строку перебування в Україні, відповідальність осіб за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

У ході зустрічі сторони обмінялися думками та пропозиціями щодо покращення подальшої роботи, було розповсюджено матеріали правового характеру та інформаційні  буклети.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області