УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Підсумки операції «Мігрант» на Херсонщині

Підсумки операції «Мігрант» на Херсонщині

Підсумки операції «Мігрант» на Херсонщині

Під час профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант», які проводились з 18 жовтня по 19 листопада, працівниками Міграційної служби Херсонщини виявлено 82 нелегальних мігранта, стосовно яких прийняті рішення про примусове повернення в країни походження.

Станом на 20 листопада 52 іноземця вже покинули територію нашої країни, двох з них примусово видворили та дев’ятьом заборонили в'їзд в Україну.

Усього за час операції виявлено 254 іноземців порушників міграційного законодавства відносно яких складено адміністративні протоколи та накладено штрафів на суму майже 350 тисяч гривень -  313 тисяч гривень вже сплачено у державний бюджет.

 Як зазначила начальник УДМС в Херсонській області Оксана Яковенко, з початку року на території Херсонської області міграційною службою було виявлено 1228 порушників міграційного законодавства на яких накладено адміністративні штрафи, внаслідок чого в державний бюджет поповнився більш ніж на 1,5 мільйони гривень.   

Довідка: Операція «Мігрант» проводилась спільними силами Міграційної служби, Національної поліції, Управління Служби безпеки області із залученням інших відомств.

Управління ДМС у Херсонській області