УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Черкасах підсумували результати операції «Мігрант»

У Черкасах підсумували результати операції «Мігрант»

У Черкасах підсумували результати операції «Мігрант»

Підсумки оперативно-профілактичної операції «Мігрант», яка завершилася 19 листопада, підведено. Керівники Управління ДМС України в Черкаській області, сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення, територіальних підрозділів м. Черкаси та району, представники ГУНП в Черкаській області обмінялися думками щодо досягнутого результату в межах операції.

Отже, на Черкащині виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 181 порушник міграційного законодавства, 87 з яких – неврегульовані мігранти. 9 іноземцям доведеться на роки забути про візити в Україну, з огляду на прийняті міграційниками рішення про заборону в’їзду в Україну. 12 іноземних громадян через порушення міграційного законодавства перебуватимуть в Україні менше дозволеного строку, адже стосовно них прийняті рішення про скорочення строку тимчасового перебування в Україні. Загальна сума адміністративних стягнень склала 270 980 грн, з яких уже сплачено – 227 800 грн.

Очільник Міграційної служби області Іван Шапран зазначив, що важливо й надалі підтримувати існуючі формати співпраці міграційників і правоохоронців у напрямі запобігання нелегальній міграції.

Управління ДМС у Черкаській області