Карта оцінки якості роботи територіальних підрозділів

Карта оцінки якості роботи територіальних підрозділів

Карта оцінки якості роботи територіальних підрозділів

Сектором стандартів роботи та контролю якості УДМС України в Чернігівській області здійснюється постійний моніторинг та контроль за дотриманням стандартів роботи та якості надання адміністративних послуг.

За результатами роботи за три квартали 2019 року зроблено оцінку якості службової діяльності кожного територіального підрозділу УДМС України в Чернігівській області. По ключовим показникам ефективності визначено загальний рівень якості діяльності територіального підрозділу. Разом з тим, для того, щоб розуміти, що саме впливає на показник якості та ефективності роботи, застосували діаграму Парето. Аналіз Парето це порядок вирішення проблеми, тобто - концентрація уваги на найважливіші проблеми найбільше впливає на досягнення бажаних результатів.

Так, ми бачимо слабкі місця з певного напрямку роботи та приймаємо рішення щодо удосконалення стандартів роботи, виявляємо з якого напрямку роботи наші спеціалісти потребують додаткового навчання.

Також, визначаючи рейтинг територіальних підрозділів по Чернігівській області в розрізі сформованих груп за кількістю населення в районі, забезпечується підвищення якості надання адміністративних послуг за рахунок здорової конкуренції, що в свою чергу слугуватиме позитивною мотивацією для систематичного покращення показників кожного територіального підрозділу з усіх напрямків роботи.

Управління ДМС у Чернігівській області