УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Вінниччині проведено заняття щодо підвищення професійного рівня

На Вінниччині проведено заняття щодо підвищення професійного рівня

На Вінниччині проведено заняття щодо підвищення професійного рівня

Сьогодні в УДМС області проведено учбовий семінар на тему: «Застосування міграційного законодавства та дотримання його вимог».

На початку навчального семінару, начальник Управління Борис Наливайко привітав присутніх та побажав плідно попрацювати і отримати користь від навчання.

Заходи провели заступник начальника Управління Володимир Кушнір, заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Олександр Дзирук, начальник відділу з протидії незаконній міграції Віталій Мазур. 

У навчанні взяли участь керівники та головні спеціалісти територіальних підрозділів УДМС області.

Семінар проведений у новому форматі, з використанням інтерактивної дошки. Були змодельовані та відпрацьовані ситуаційні задачі щодо роботи з іноземцями та особами без громадянства, а саме надання дозволу на імміграцію, оформлення посвідок на тимчасове та постійне проживання в Україні.

Присутнім було надано можливість побувати у ролі керівника, чи співробітника підрозділу, або ж заявника, який прибув для оформлення документів, а також отримання консультації.

Основною вимогою до співробітника, що був у ролі працівника міграційної служби, - діяти виключно у відповідності до стандартної операційної процедури (СОП).

На закінченні учбового семінару, присутні в обов’язковому порядку здали письмові екзаменаційні тести щодо знань законодавства. Кожному співробітнику буде надано відповідну оцінку.

Проведення заняття стало корисним для присутніх та у подальшому буде застосовано у повсякденній службовій діяльності, що покращить якість надання адміністративних послуг та виключить допущення помилок у майбутньому.

Управління ДМС у Вінницькій області