З України видворять ще одного "злодія в законі"

З України видворять ще одного "злодія в законі"

З України видворять ще одного

У Києві затримали кримінального "авторитета" з Грузії на прізвисько "Лаша Сван", який намагався впливати на криміногенну ситуацію в державі.

Працівниками Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області спільно з правоохоронними органами було затримано 46-річного громадянина Грузії на прізвисько Лаша Сван (Лаша Джачвліані), що має статус «злодія у законі», який планував контролювати злочинну діяльність у столиці.

Через відсутність документів на право проживання в Україні іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Також за рішенням суду даного громадянина було затримано та поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення з території України строком на 6 місяців. Наразі правоохоронними органами встановлюються інші можливі правопорушення, скоєні даним громадянином на території України.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області