Рішення Рівненського суду грузинському «злодію в законі»

Рішення Рівненського суду грузинському «злодію в законі»

Рішення Рівненського суду грузинському «злодію в законі»

Нещодавно інфопростір Рівненщини штормило від новин про затримання правоохоронцями на посту в Корці кримінального авторитета Грузії.

Грузин неодноразово порушував правила перебування в Україні, за що його затримували з подальшим видворенням та забороною в`їзду в державу. Останнього разу це було у жовтні 2019 року. До того ж, 37-річний грузин має за плечима кілька судимостей за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Незважаючи на заборону в`їзду до нашої держави,  іноземець знову незаконно потрапив в Україну.

Відтак працівники Управління Державної міграційної служби України в Рівненській області склали адміністративний протокол за фактом порушення правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України.  

Сьогодні ж, 26 листопада, у Рівненському міському суді розглядалася адміністративна справа за позовом УДМС до громадянина Грузії про затримання іноземця з метою ідентифікації та забезпечення видворення за межі території України.

 Суд задовольнив позов Управління ДМС щодо затримання грузина строком до 6 місяців.

Наразі іноземець знаходиться у Миколаївському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

Управління ДМС у Рівненській області