УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Новий Центр надання адміністративних послуг відкрився сьогодні в смт Чернігівка Запорізької області

Новий Центр надання адміністративних послуг відкрився сьогодні в смт Чернігівка Запорізької області

Новий Центр надання адміністративних послуг відкрився сьогодні  в смт Чернігівка Запорізької області

В урочистому відкритті, разом із представниками Запорізької ОДА та місцевих органів виконавчої влади, взяли участь начальник Управління Державної міграційної служби області Олександр Харіна та керівник Чернігівського РС УДМС Світлана Гайсюк.

Відтепер у ЦНАП Чернігівської об’єднаної територіальної громади швидко, якісно та без черг можна отримати адміністративні послуги з вклеювання фото до паспорта при досягненні 25-ти, 45-ти років,  реєстрації, зняття з  реєстраційного обліку, видачі довідок про склад сім’ї, розмір земельних ділянок тощо.

У найближчому майбутньому відбудеться розширення переліку послуг для мешканців селища, зокрема планується встановлення робочих станцій з оформлення паспортних документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство - ID-карток та закордонних паспортів.

Співпраця Міграційної служби з Центрами продовжується: з метою покращення доступу до послуг та підвищення якості їх надання для населення проводяться навчання та відбувається консультування адміністраторів ЦНАП з питань роз’яснення новацій законодавства.

Відвідати новий ЦНАП можна вже сьогодні за адресою: смт Чернігівка, вул. Соборна, 401.

Управління ДМС у Запорізькій області