УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Продовжується видворення неврегульованих мігрантів за межі України

Продовжується видворення неврегульованих мігрантів за межі України

Продовжується видворення неврегульованих мігрантів за межі України

Завдяки проведеним спільним заходам Управлінням міграційної служби Запорізької області та Департаментом у справах іноземців та осіб без громадянства ДМС, двох порушників міграційного законодавства, громадян Узбекистану, видворили за межі України через аеропорт «Бориспіль».

Зазначені іноземці, в період операції «Мігрант» 6 листопада, були поміщені запорізькими міграційниками до Чернігівського ПТПІ, а вже цієї ночі порушників видворили за межі України авіарейсом  «Київ-Ташкент» за рахунок державних коштів, із забороною в’їзду на територію України  наступні 8 років.

Ще одного неврегульованого мігранта, громадянина Вірменії, спеціалістами по боротьбі з нелегальною міграцією УДМС було супроводжено та поміщено до Чернігівського ПТПІ.

Порушник міграційного законодавства був виявлений у місті Бердянськ, іноземець мав при собі лише недійний паспортний документ. Наразі триває робота з посольством Вірменії по документуванню його довідкою на повернення до батьківщини для якнайшвидшого виконання рішення про примусове видворення.

Управління ДМС у Запорізькій області