Справи внутрішні

Справи внутрішні

В Управлінні ДМС України в Тернопільській області відбулася нарада з керівниками територіальних підрозділів. На порядку денному - підведення підсумків профілактичних заходів «Мігрант», дотримання стандартів операційних процедур під час надання адміністративних послуг, питання кадрової роботи і протидії корупції.

Начальник Управління Ярослав Давибіда поінформував про результати профілактичних заходів «Мігрант» на території області, відтак відмітив достатньо високий рівень організації роботи з даного напрямку в більшості територіальних підрозділах.

Заступник начальника Управління-начальник відділу по роботі з іноземцями та ОБГ Тетяна Лобач наголосила, що діяльність з виявлення і протидії порушенням міграційного законодавства повинна тривати надалі. Особливу увагу слід звернути на перевірку громадян України, які є приймаючою стороною для іноземців, надають їм послуги з оренди житла, під особливим контролем – місця масової реєстрації іноземців.

Завідувач сектору управління персоналом Галина Плакущенко проаналізувала результати щорічного оцінювання та виконання індивідуальних програм, ознайомила із даними опитування, яке проводилося серед працівників.

Про аналіз порушень зазначених у Дорученнях ДМС України №Д/25/1-18, №Д/61/1-19 та №Д/71/1-19, та усунення типових недоліків доповів завідувач сектору СОП Юрій Левкевич.

Управління ДМС у Тернопільській області