Львівські міграційники в гостях у майбутніх правоохоронців

Львівські міграційники в гостях у майбутніх правоохоронців

Львівські міграційники в гостях у майбутніх правоохоронців

На запрошення доцента кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Львівського державного університету внутрішніх справ Володимира Висоцького у Львівський державний університет внутрішніх справ завітали начальник Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області Ірина Росовська, разом з колегою – головним спеціалістом Оленою Галушко.

Курсантам факультету № 3 міграційники розповіли про механізми надання захисту іноземцям та особам без громадянства, визначили статус біженця й за яких умов іноземець може отримати відповідний статус.

Гості проаналізували сучасний стан міграційної політики, як складової національної безпеки України. Окрему увагу приділили необхідності удосконалення системи державного управління міграційними процесами, зумовленими політичними і соціально-економічними факторами, які впливають на ситуацію в Україні та світі.

Наприкінці заходу представники Міграційної служби Львівщини наголосили на важливості правової освіти українців, головним завданням якої виховати в собі повагу до закону.

Головне управління ДМС у Львівській області