В Маріуполі відкрився Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» державного підприємства…

В Маріуполі відкрився Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» державного підприємства «Документ»

В Маріуполі відкрився Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» державного підприємства «Документ»

30 листопада в м. Маріуполі за участю Голови Державної міграційної служби України Максима Соколюка відкрито перший центр обслуговування громадян держпідприємства «Документ» у Донецькій області. Традиційну стрічку перерізали Голова ДМС Максим Соколюк та начальник Міграційної служби Донецької області Євген Микитенко.

На думку керівництва підприємства, відкриття центру у цьому регіоні значно розвантажить роботу місцевих підрозділів ДМС України та ЦНАПів, що здійснюють оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки. А головне, – забезпечить своїм майбутнім відвідувачам насправді комфортні умови для оформлення цих документів.

Площа центру складає майже 200 кв. м, і 4 робочі станції будуть працювати на прийом та 3 - на видачу уже готових біометричних документів. Також у маріупольському «Паспортному сервісі» можна буде апостилювати документи, скласти страхові угоди, оформити «зелену карту». Крім цього, громадяни, що зареєстровані у Центральному, Кальміуському, Лівобережному та Приморському районах, жителі тимчасово окупованих територій області матимуть змогу оформити тут найголовніший документ – паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

Серед зручностей, які пропонує відвідувачам новий «Паспортний сервіс» – безкоштовний WI-FI, можливість оплати послуг готівкою або платіжною карткою у терміналі, встановленому безпосередньо в приміщенні центру. Для маленьких відвідувачів функціонуватиме дитячий ігровий майданчик, тож батьки не будуть хвилюватися про те, що їхні діти нудьгуватимуть у той час, коли вони оформлюють документи.

Адреса центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс»: м. Маріуполь, проспект Миру, 69, 4 поверх ТРЦ «Україна». Він працюватиме з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, в суботу з 9:00 до 17:00 (без перерви на обід).

Головне управління ДМС у Донецькій області