УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

УДМС в Херсонській області проводить навчання для співробітників

УДМС в Херсонській області проводить навчання для співробітників

УДМС в Херсонській області проводить навчання для співробітників

Управління Державної міграційної служби України в Херсонській області розпочало дводенні мотиваційні тренінги для керівників та працівників територіальних підрозділів на тему: «Підвищення професійної компетентності та рівня кваліфікації працівників міграційної служби».

У І турі тренінгу, який проходив 29-30 листопада взяли участь спеціалісти районних відділів та секторів міграційної служби області.

Навчання проводиться з питань напрямків роботи міграційної служби та розподіляється на теоретичну та практичну частини. В теоретичній частині буде звернуто увагу на дотримання етичних засад державного службовця, дотримання виконавської дисципліни, особливості спілкування з громадянами, охороні праці, також будуть обговорені корупційні ризики та зміни у ЗУ «Про запобігання корупції».

В практичній частині особливу увагу буде приділено правовим засадам та застосуванню Законів України, порядку ведення Єдиного державного демографічного реєстру, захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах, нерозголошення персональних даних та інших напрямках роботи.

Управління ДМС у Херсонській області