Людська вдячність- як результат виконаної роботи…

Людська вдячність- як результат виконаної роботи…

Людська вдячність- як результат виконаної роботи…

Щорічно 3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року.

Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства- людей з інвалідністю.

Міграційною службою Хмельниччини приділяється особлива увага категорії осіб, чиє звернення є окремим випадком для прийняття рішення щодо комфортного надання адміністративних послуг.

Вже не перший рік, у зв’язку із важкою та довготривалою хворобою, Діонісія Пилипівна є інвалідом 1-ї групи. Вона - уродженка с.Терлівка, Летичівського району Хмельницької області. У свої 76 років жінка мріяла отримати закордонний паспорт для проходження необхідного курсу лікування за кордоном, де живуть близькі їй люди.

Коли про проблеми жінки стало відомо працівникам міграційної служби, керівництвом Управління було прийнято рішення якомога швидше оформити документ.

І ось 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, Діонісія Пилипівна стала власницею сучасного біометричного паспорта для виїзду за кордон.

Жінка подякувала керівництву Управління та працівникам Летичівського районного сектору за розуміння та оперативність у вирішені її проблеми, доброзичливість та професіоналізм.

Управління ДМС у Хмельницькій області