У Черкасах підвели підсумки роботи Міграційної служби області за листопад

У Черкасах підвели підсумки роботи Міграційної служби області за листопад

У Черкасах підвели підсумки роботи Міграційної служби області за листопад

Підсумки діяльності Управління ДМС України в Черкаській області за листопад та 11 місяців уцілому підвели керівники структурних і територіальних підрозділів установи на підсумковій нараді в Черкасах.

Протягом наради обговорили результати проведення оперативно-профілактичної операції «Мігрант» на території області, стан дотримання законодавства під час оформлення матеріалів справ про набуття громадянства України, порядок оповіщення та збору працівників Управління у разі виникнення надзвичайної ситуації та складання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця.

Окремо зупинилися на питанні оформлення та видачі паспортів громадянина України зразка 1994 року громадянам України, щодо яких прийнято рішення суду, що набрало законної сили, про зобов’язання ДМС України оформити та видати такі паспорти. Зокрема розглянули і проблемні питання, що виникають під час практичного застосування процесуальних норм щодо примусового видворення іноземців та осіб без громадянства.

Приємною несподіванкою для присутніх стало оголошення начальником Управління Іваном Шапраном наказу про призначення начальника Смілянського районного відділу. Посаду обійняла Тетяна Нестеренко, яка вже декілька років працювала заступником начальника цього підрозділу. Новопризначеній першій вручили розробку завідуючої сектору управління персоналу Наталії Озеран − «Путівник нового співробітника», який надалі знайомитиме з Міграційною службою Черкащини нових учасників нашої команди.

Управління ДМС у Черкаській області