QR-код для оцінки якості роботи

QR-код для оцінки якості роботи

QR-код для оцінки якості роботи

В УДМС України в Чернігівській області та підпорядкованих територіальних підрозділах здійснюється постійний моніторинг та контроль за дотриманням стандартів роботи та якості надання адміністративних послуг.

В умовах сучасного розвитку технологій та поняття «електронна країна» ми впроваджуємо ще один спосіб отримання відгуків від громадян за допомогою сучасних сервісів.

Нові технології розширюють можливості для більш простої, швидкої і комфортної інформаційної взаємодії між міграційною службою та отримувачами адміністративних послуг у сфері міграції.

Так, відсьогодні Ви маєте можливість оцінити якість надання отриманих адміністративних послуг в УДМС України в Чернігівській області за допомогою QR-коду.

За допомогою цього електронного сервісу громадяни зможуть надати оцінку якості обслуговування, залишити пропозиції або зауваження.

В свою чергу, сектором стандартів роботи та контролю якості здійснюється аналітика зворотного зв’язку від відвідувачів для швидкого та конструктивного реагування на відгуки з метою підвищення якості надання послуг.

Нам важлива думка кожного громадянина, який звернувся до Управління або до будь-якого територіального підрозділу Міграційної служби України в Чернігівській області.

Управління ДМС у Чернігівській області