Високі результати – це наслідок професійної та згуртованої праці. В Запоріжжі підбили підсумки…

Високі результати – це наслідок професійної та згуртованої праці. В Запоріжжі підбили підсумки роботи Міграційної служби області за рік

Високі результати – це наслідок професійної та згуртованої праці. В Запоріжжі підбили підсумки роботи Міграційної служби області за рік

У розширеній нараді взяли участь керівники структурних та територіальних  підрозділів Управління ДМС в Запорізькій області.

Під час свого вступного слова, очільник Міграційної служби області Олександр Харіна зауважив, що поточний рік приніс багато змін, як у державі в цілому, так і у роботі служби зокрема. Змінилися і підходи до оцінювання роботи територіальних підрозділів, наразі основними критеріями є якість роботи і обслуговування громадян та відповідність стандартам.

Перед присутніми виступили із доповідями керівники структурних підрозділів Управління. За допомогою слайдів було озвучено стан роботи з основних напрямків діяльності: громадянства, паспортизації та реєстрації, протидії нелегальній міграції, роботи у справах іноземців та осіб без громадянства, кадрового забезпечення та інших. Майже по кожному напряму спостерігається зростання якісних та кількісних показників.

Наприкінці наради Олександр Харіна подякував усім працівникам за гарну  роботу та високі результати, які були досягнуті службою у поточному році. Зазначив, що позитивний результат – це наслідок спільної професійної роботи територіальних підрозділів та апарату Управління.

Управління ДМС у Запорізькій області