Перевірка Станично-Луганського підрозділу Міграційної служби

Перевірка Станично-Луганського підрозділу Міграційної служби

Перевірка Станично-Луганського підрозділу Міграційної служби

У зв’язку з надходженням чисельних звернень громадян стосовно роботи Станично-Луганського підрозділу Міграційної служби Луганської області керівництвом Управління 06 грудня було направлено комісію для перевірки організації роботи. Станично-Луганський підрозділ Міграційної служби Луганській області є найбільш завантаженим по території адміністративного обслуговування та документування громадян з тимчасово непідконтрольної території України.

Впродовж всього робочого дня спеціалістами Управління за окремими напрямками роботи спостерігалась робота працівників територіального підрозділу в смт. Станиця Луганська: дотримання правил етичної поведінки державного службовця, застосування вимог чинного законодавства України та інтенсивність роботи прийому громадян відповідно до технічних можливостей автоматизованих робочих місць і штатної численності підрозділу, визначену постановою Кабінету Міністрів України.

Під час перебування із службовою перевіркою проведено спілкування з окремими громадянами, які очікували свого прийому в Станично-Луганському підрозділу Міграційної служби записані через безкоштовний сервіс ДМС «електронна черга».  Не зважаючи на попередження в ЗМІ, громадяни з тимчасово непідконтрольних територій України продовжують користуватися послугами шахраїв сплачуючи кошти за запис до електронної черги.

По закінченню перевірки комісією буде складено Акт з винесенням пропозиції, у тому числі щодо обмеження кількості можливих записів до електронної черги через один номер телефону з метою обмеження отримання неправомірної вигоди шахраями.

Управління ДМС у Луганській області