Міграційники долучилися до проведення Всеукраїнського тижня права

Міграційники долучилися до проведення Всеукраїнського тижня права

Міграційники долучилися до проведення Всеукраїнського тижня права

На Черкащині розпочалася інформаційна кампанія у межах проведення Всеукраїнського тижня права. Численна аудиторія міграційників – здобувачі освіти, які мають змогу дізнатися більше про біометричні документи та й побачити роботу Міграційної служби загалом. Як от у м. Звенигородка.

Семикласники Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка завітали до підрозділу Міграційної служби, аби на власні очі поспостерігати за процесом оформлення та видачі документів.

В Умані міграційники самі стали гостями загальноосвітнього навчального закладу. Спілкувалися з дев’ятикласниками Уманської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, на яких попереду чекає складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Міграційники зауважили, що з 14-річного віку паспорт громадянина України є одним із необхідних для реєстрації документом для участі в ЗНО.

Здобувачі шкільної освіти отримали докладну інформацію про оформлення ID-картки та функціонування онлайн-сервісів Міграційної служби, які завжди стануть в нагоді. Запевнили, що вчасно звернуться за оформленням паспорта громадянина України, адже реєстрація для участі в ЗНО − 2020 розпочнеться 03 лютого та триватиме до 24 березня.

Управління ДМС у Черкаській області