У Чернівцях вручили сертифікати про проходження навчання

У Чернівцях вручили сертифікати про проходження навчання

У Чернівцях вручили сертифікати про проходження  навчання

Керівникам структурних та територіальних підрозділів, які підвищили свою кваліфікацію за програмою тренінгу «Організація діяльності Управління ДМС у Чернівецькій області», вручив відповідні сертифікати т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар.

Тренінг було організовано та проведено на базі Чернівецького регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Загалом зазначений курс з підвищення рівня професійної компетенції державних службовців в грудні поточного року прослухало 40 працівників міграційної служби Буковини – 15-ро в рамках  одноденного навчання та  25 – під час 3-х-денного. Відповідно, буковинські міграційники отримали по 0,3 та 0,9 «кредиту» в рамках Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи оцінювання навчальних досягнень.

Керівник Міграційної служби області привітав колег та висловив переконання, що учбові здобутки неодмінно позначаться на показниках роботи вже ближчим часом.

Управління ДМС у Чернівецькій області