УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Герці та Заставні проведено «День відкритих дверей»

У Герці та Заставні проведено «День відкритих дверей»

У Герці та Заставні проведено «День відкритих дверей»

У Герцаївському РС УДМС у Чернівецькій області відбувся «День відкритих дверей», організований в рамках Всеукраїнського тижня права та відзначення 30-річчя прийняття Конвенції про права дитини.

Міграційники організували екскурсію для восьмикласників Герцаївської ЗОШ та розповіли про основні напрямки діяльності, що відносяться до повноважень ДМС.

В рамках заходу було здійснено прийом з оформлення паспорта громадянина України для учня цього ж класу, який саме досягнув 14-річного віку. Діти мали можливість побачити наочно, як відбувається процес верифікації особи та внесення персональних даних заявника до баз даних.

Працівники тер-підрозділу закликали школярів не зволікати зі зверненням до міграційної служби після досягнення 14-річного віку та своєчасно оформляти паспорт громадянина України у вигляді ID-картки вперше.

Аналогічний захід відбувся також у Заставнівському РВ УДМС у Чернівецькій області, де про порядок оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон міграційники розповіли учням 9-го класу Заставнівської гімназії.

Управління ДМС у Чернівецькій області