«Брейн-ринг» для учнів 9-х класів Чернігівського колегіуму №11

«Брейн-ринг» для учнів 9-х класів Чернігівського колегіуму №11

«Брейн-ринг» для учнів 9-х класів Чернігівського колегіуму №11

З метою залучення молодого покоління до знань законодавства у сфері міграції, а саме щодо основних питань оформлення ІD- картки, сьогодні на базі Чернігівського колегіуму №11 заступник начальника відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Наталія Денисенко провела інтелектуальну гру «Брейн-ринг».

У даному заході взяли участь учні 9-х класів.  Заздалегідь працівники УДМС України в Чернігівській області підготували конкурсні питання щодо оформлення ID-карток, які в подальшому обговорювалися під час гри.

Під час «Брейн-рингу» учасники проявили високе зацікавлення і активно ставили запитання щодо оформлення біометричних документів.

За результатами гри перемогу здобули учні 9-Б класу. Кожен учасник отримав подарунки з логотипом УДМС України в Чернігівській області.

На завершення зустрічі Наталія Денисенко наголосила школярам про необхідність завчасного оформлення ID-карток для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Управління ДМС у Чернігівській області