На Хмельниччині тривають інформаційні заходи, приурочені Всеукраїнському тижню права

На Хмельниччині тривають інформаційні заходи, приурочені Всеукраїнському тижню права

На Хмельниччині тривають  інформаційні заходи, приурочені Всеукраїнському тижню права

Загальновідомою традицією вже стало відзначення Всеукраїнського тижня права, який щороку проводиться на території України. Початок відзначення  цього свята сягає ще теренів історії, коли 10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю ООН було проголошено Загальну декларацію прав людини.

В продовженні інформаційно-правової кампанії, заступник начальника Хмельницького районного відділу УДМС області Оксана Купець долучилась до  роботи круглого столу, присвяченому Захисту прав людини в Україні, за участі представників місцевих органів виконавчої влади, правозахисних громадських організації та  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області.

Оксана Купець виступила із доповіддю на тему: «Окремі питання захисту прав внутрішньо переміщених осіб в Україні», де поінформувала учасників заходу щодо аспектів надання міграційною службою адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам в частинні документування їх внутрішнім паспортом (ID-карткою) та паспортом для виїзду за кордон.

Управління ДМС у Хмельницькій області