Спілкуємося з дітьми

Спілкуємося з дітьми

Спілкуємося з дітьми

Із міграційниками цікаво і дітям, і юнакам. У цьому ми переконалися, відвідуючи школи, гімназії, ліцеї Черкащини з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права. Спільних тем для обговорення – безліч, але найбільше здобувачів освіти цікавила робота Міграційної служби.

Говорити про свою діяльність, надихаючи інших, спробували міграційники Смілянського, Корсунь-Шевченківського районних відділів та Канівського, Тальнівського, Монастирищенського районних секторів. Розповідали дітям про біометричні документи коротко і просто, уникаючи «сухих» законодавчих фраз. Міграційні процеси пояснювали через людські історії, які близькі кожному.

Оскільки молоде покоління використовує повсякдень мобільні пристрої та інтернет, знайомили здобувачів освіти від 2 до 10 класу з онлайн-сервісами Міграційної служби. Разом протестували чат-бот ДМС, який завжди поруч та економить час.

Міграційники вкотре впевнилися, що з дітьми взаємно цікаво і на уроці, і на роботі, коли останні приходять до підрозділів Міграційної служби для оформлення документів.

Управління ДМС у Черкаській області