В місті Вознесенськ Миколаївської області міграційники провели день відкритих дверей присвячені…

В місті Вознесенськ Миколаївської області міграційники провели день відкритих дверей присвячені відзначенню в Україні Всеукраїнського Тижня права

В місті Вознесенськ Миколаївської області міграційники провели день відкритих дверей присвячені відзначенню в Україні Всеукраїнського Тижня права

Для школярів Вознесенської спеціальної ЗОШ - інтернату Миколаївської обласної ради  в рамках проведення Всеукраїнського Тижня права співробітниками Вознесенського районного відділу УДМС України в Миколаївській області  проведено день відкритих дверей та  урок на тему «Права людини».

Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

Цей захід був спрямований на роз’яснення статей Загальної декларації прав людини, поглиблення знання учнівської молоді про їх права та обов’язки.

В цей день маленькі громадяни України урочисто отримали паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.   

Також учням Вознесенської спеціальної ЗОШ - інтернату Миколаївської обласної ради було розʼяснено процедуру отримання паспорта  громадянина України у вигляді пластикової ID-картки по досягненню 14-и річного віку, переваги у використанні паспорта нового зразку, захищеності від підробок та захисту суспільства від проявів злочинності та міжнародного тероризму.

Захід не пройшов непоміченим та знайшов відгук у серцях і свідомості наших учнів та поглибив знання учнівської молоді про їх права.

Управління ДМС у Миколаївській області