УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Миколаєві проведено кущовий семінар за участю співробітників територіальних підрозділів УДМС…

В Миколаєві проведено кущовий семінар за участю співробітників територіальних підрозділів УДМС України

В Миколаєві проведено кущовий семінар за участю співробітників територіальних підрозділів УДМС України

12 - 13 грудня 2019 року  на базі УДМС України в Миколаївській області проведено кущовий семінар з нагоди відзначення в України Всеукраїнського Тижня права.

В заході прийняли участь співробітники  територіальних підрозділів УДМС України  в Миколаївській області.

Під час заходу доповідачами висвітлено питання щодо правових аспектів оформлення паспортів громадян України та здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання в Україні, проблемні питання що виникають при документуванні паспортами громадянина України для виїзду за кордон та паспортами громадянина України у вигляді ID-картки, порядок провадження за заявами про оформлення документів для виїзду громадян України за кордон на постійне проживання та інше.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Ірина Ткаченко провела для присутніх семінар – навчання на тему "Підготовка до чергового етапу електронного декларування в 2020 році та зміни, які внесенні до ЗУ "Про запобігання корупції" після чого було проведено тестування щодо знання антикорупційного законодавства.

Семінар відбувся у формі діалогу між учасниками заходу, які висвітлювали проблемні питання, обмінювалися думками, ділились досвідом, а також обговорили комплекс заходів щодо покращення ефективності роботи в подальшому.

Управління ДМС у Миколаївській області