Всеукраїнський урок «Права людини» на Вінниччині

Всеукраїнський урок «Права людини» на Вінниччині

Всеукраїнський урок «Права людини» на Вінниччині

Від початку тижня спеціалісти Міграційної служби Вінницької  області допомагають освітянам підвищувати роль правової освіти на території Вінниччини. З тією метою у навчальних закладах проводили Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини та святкування у цьому році 30 – ої річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини.

Відтак, 5 та 6 грудня 2019 року працівниками 1-го міського відділу УДМС України у Вінницькій області організовано проведення трьох тематичних інформаційно-розяснювальних заходів щодо правового виховання («Права дитини», «Права людини понад усе») серед учнів ЗОШ № 6, студентів Вінницького педагогічного університету та студентів філіалу Київського інституту бізнесу і технологій.

Розповіла учням про порядок документування першим паспортом, закликала не зволікати тих, кому виповнилося 14 років. Ознайомила студентів про порядок оформлення закордонного паспорта та правила перебування у країнах Євросоюзу у рамках безвізового режиму.

Управління ДМС у Вінницькій області