«Дні відкритих дверей» для Міграційної служби Львівської області – не новина

«Дні відкритих дверей» для Міграційної служби Львівської області – не новина

«Дні відкритих дверей» для Міграційної служби Львівської області – не новина

На екскурсії у Міграційну службу Львівщини часто запрошують школярів але з нагоди відзначення Всеукраїнського тижня права, двері у територіальних підрозділах служби були відчинені навстіж у всіх районах області.

Знайомили школярів з історією становлення та розвитку міграційної служби,  особливостями її роботи й основними завданнями діяльності. Нагадали учням, що паспорт громадянина України є обов’язковим документом з 14 років, без якого не можливо зареєструватися на ЗНО. Повідомили, що для оформлення електронного паспорта необхідно приходити вчасно.

Під час екскурсії у Самбірський міський відділ, один із учнів Бісковицької СЗШ І-ІІІ ступеня подав на оформлення ID – картки, а інші мали можливість спостерігати за процесом оформлення документу.

У Пустомитівський та Жовківський територіальні підрозділи завітали  чотирикласники ЗОСШ №2 міста Пустомити та Жовківської ЗСШ І-ІІІ ступенів №1. Усі бажаючі могли звернутися до кожного із працівників відділу із запитаннями, які стосуються безпосередньо роботи міграційної служби. Діти мали можливість спостерігати за роботою працівників при  наданні адміністративних послуг громадянам.

Восьмикласникам Золочівської ОЗЗСО №2 день відкритих дверей провів керівник Золочівського територіального підрозділу Володимир Менько.

Про екскурсію у Турківський районний відділ 13 грудня 2019 року, яку разом із працівниками, провела керівник відділу Оксана Бабунич, висвітлили у статті місцевої газети «Бойківщина» під назвою «Тиждень права на Турківщині».

Про цікаву та пізнавальну зустріч дев’ятикласників однієї із яворівських шкіл з керівником Яворівського територіального підрозділу Ігорем Дашавцем у своїх новинах повідомив Гал-інфо.

https://galinfo.com.ua/news/yavorivski_shkolyari_dovidalysya_shcho_novyy_pasport_gromadyanyna_ukrainy_ubezpechyt_vid_shahraiv_333038.html

Спеціалісти Дрогобицького  міського відділу запросили для спілкування  восьмикласників дрогобицького ліцею №4 імені Лесі Українки. А учням 8-9 класів Бориславської  загальноосвітньої школи №7 І-ІІІ ступенів провів екскурсію начальник Бориславського МВ Олег Мороз.

Такі зустрічі із школярами Львівщини продовжуватимуться, адже, підростаючому поколінню цікаво знати про роботу державного органу.

Головне управління ДМС у Львівській області