Прагнемо до покращення роботи

Прагнемо до покращення роботи

Прагнемо до покращення роботи

В’їзжаючи у м. Попасна Луганської області, одне з прифронтових міст, що знаходиться в кількох кілометрах від лінії розмежування, можна спостерігати, як органами місцевого самоврядування реалізуються проекти з відбудови інфраструктури: реконструкція і будівництва державних установ, ремонту пошкодженого асфальтобетонного покриття.

Завдяки коштам міського та районного бюджетів, а також організаційній роботі керівництва Міграційної служби Луганської області, Попаснянський районний відділ надає адміністративні послуги у відремонтованому приміщенні за адресою: м. Попасне, вул. Мічуріна, буд. 1а.

Нещодавно переможцем конкурсу на вакантну посаду начальника Попаснянського районного відділу Міграційної служби Луганської області стала молодий спеціаліст - Анастасія Пасічник. Сьогодні, 17 грудня 2019 року, першим заступником начальника Управління Олександром Церковним відбулося офіційне представлення підлеглим працівникам нового керівника підрозділу.

Олександром Церковним було вказано на недоліки в організації роботи Попаснянського підрозділу та поставлено строки для їх усунення. Як результат поїздки – командою спеціалістів Управління за окремими напрямками роботи було надано практичну допомогу та підключено додаткове автоматизоване робоче місце для прийому громадян.

Управління ДМС у Луганській області