Всеукраїнський Тиждень права завершено: міграційники Полтавщини активно долучалися до просвітницьких…

Всеукраїнський Тиждень права завершено: міграційники Полтавщини активно долучалися до просвітницьких заходів

Всеукраїнський Тиждень права завершено: міграційники Полтавщини активно долучалися до просвітницьких заходів

Всеукраїнський Тиждень права  завершено. Щороку, у грудні місяці кожен громадянин та працівник в рамках Всеукраїнського тижня права робить безпосередній внесок на благо суспільства і співгромадян.

Цього року вже традиційно до просвітницької роботи активно долучалися і співробітники Управління ДМС України у Полтавській області.

Під час правового тижня, який пройшов з 9 по 13 грудня міграційники Полтавщини провели більше 20-ти різноманітних тематичних заходів: днів відкритих дверей в територіальних підрозділах, правових уроків у навчальних закладах, лекції-бесіди, інформаційних зустрічей із працівниками органів місцевого самоврядування та Центрів надання адміністративних послуг.

Активну роботу з організації просвітницьких заходів провели керівники Крюківського та Автозаводського районних відділів у місті Кременчуці Олена Коль та Олена Твердоступ, які  протягом правового тижня доповняли багаж знань різних категорій населення відомостями про роботу міграційної служби.

Всі зазначені заходи носять, перш за все, правоінформаційний та правовиховний характер та спрямовані на те, щоб кожен громадянин України не тільки знав свої права й обов’язки, а й поважав права та свободи інших людей.

Управління ДМС у Полтавській області