УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Завдання на наступний рік визначили у Міграційній службі Кіровоградщини

Завдання на наступний рік визначили у Міграційній службі Кіровоградщини

Завдання на наступний рік визначили у Міграційній службі Кіровоградщини

Остання розширена нарада в Управлінні ДМС у Кіровоградській області за участі керівників територіальних підрозділів була присвячена підсумкам роботи у році, що минає, та планам на 2020 рік.

Огляд недоліків щодо формування заяв-анкет з оформлення біометричних документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, та позитивних змін у даному напрямку районних підрозділів  став ключовою темою наради. Аналіз цієї роботи провели та представили у презентації керівник сектору якості та контролю Олександр Головань та внутрішній тренер УДМС Дмитро Житняк.

Начальник УДМС Володимир Гончаренко одним з головних завдань для керівників підрозділів на наступний рік визначив досягнення позитивної динаміки в недопущенні недоліків у формуванні заяв-анкет з оформлення біометричних документів, протидія нелегальній міграції, подальше поліпшення якості послуг та комфортне їх отримання для громадян.

На нараді також було роз'яснено законодавчі зміни, які набудуть чинності у 2020 році, щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції у частині декларування доходів державних службовців.

Завершили підсумкову нараду нагородженням подяками за співпрацю від реакції газети "Міграція" керівників територіальних підрозділів УДМС.

Управління ДМС у Кіровоградській області