Міграційники Київщини привітали своїх підопічних з Днем Святого Миколая

Міграційники Київщини привітали своїх підопічних з Днем Святого Миколая

Міграційники Київщини привітали своїх підопічних з Днем Святого Миколая

Бути помічником Святого Миколая може кожен, хто має щире серце і бажання робити добро. Тому представники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області за доброю традицією завітали на свято до своїх давніх друзів — маленьких мешканців дитячого будинку «Надія», що у селі Мокрець Броварського району Київської області, яким опікуються вже на протязі багатьох років.

Діти з нетерпінням чекали гостей, зустрічали їх посмішками. Міграційники порадували маленьких новорічними гостинцями: запашними фруктами та солодощами. Також були придбані лазерні проектори для освітлення будівлі, про які просили діти. Вони бажають прикрасити свій «дім» до Новорічних свят, створити справжню казку за допомогою ілюмінації.

Попри свій юний вік дітлахи, що перебувають тут, зазнали чимало життєвих випробувань. Проте вони щиро очікують дива і вірять у здійснення мрій. Для дітей було організоване справжнє свято і ми щасливі, що стали для наших маленьких друзів частинкою Новорічної казки.

Від усіх працівників ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області хочеться побажати всім діткам міцного здоров’я, багато радісних моментів і здійснення заповітних мрій. Нехай Новий рік подарує кожній дитині справжню люблячу родину.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області