Співпраця міграційної та патрульної служб Львівщини

Співпраця міграційної та патрульної служб Львівщини

Співпраця міграційної та патрульної служб Львівщини

З метою обговорення питання взаємодії при здійсненні контролю за правильним і своєчасним виконанням постанов у справах про адміністративні правопорушення іноземцями та особами без громадянства, зокрема, що стосується порушників ПДР, 19 грудня 2019 року під головуванням начальника ГУ ДМС України у Львівській області Ярослава Скиби, відбулася робоча зустріч представників міграційної та патрульної служб Львівщини.

Для своєчасного виконання подань правоохоронних органів щодо заборони в’їзду на територію України, сторони обговорили питання узгодження дій щодо перевірки даних осіб виконання постанови в частині не сплати адміністративних стягнень за правопорушення. У разі встановлення підстав для заборони в’їзду в Україну особам, під час провадження в справах про адміністративні правопорушення, здійснювати заходи для прийняття відповідних рішень.

Для оперативної взаємодії сторони домовились про скерування пропозицій та залучення третьої сторони в особі Державної прикордонної служби України при перетині такими особами Державного кордону України.

Головне управління ДМС у Львівській області