В Кременчуцькій виховній колонії до юнаків завітав Святий Миколай

В Кременчуцькій виховній колонії до юнаків завітав Святий Миколай

В Кременчуцькій виховній колонії до юнаків завітав Святий Миколай

19 грудня 2019 року в державній установі «Кременчуцька виховна колонія» відбулось святкування Святого Миколая – найбільш улюбленого свята дітлахів.

Найбільш очікуваним та значимим свято стало для хлопців, адже вони вірять у чудотворну силу святого Миколая і чекають від нього подарунків і здійснення своїх мрій. День видався насиченим веселих посмішок, радості та позитивних емоцій. На гостини до вихованців завітали: заступник міського голови Руслан Проценко, начальник Автозаводського районного відділу управління Державної міграційної служби в м. Кременчуці Олена Коль, отець Віктор з дітлахами Недільної школи, представники державних, громадських, релігійних організацій та засобів масової інформації. В святково прибраному залі юнаки подарували дивовижну театралізовану виставу.

В рамках проведення свята  начальником Автозаводського РВ у м. Кременчуці УДМС України в Полтавській області п’ятьом вихованцям було урочисто вручено паспорти громадянина України.

Гості побажали хлопцям благодаті, добробуту, гарного настрою, миру, злагоди, душевної величі та непохитної віри в кращий завтрашній день. Юнаки відчули, що Святий Миколай пам’ятає  про них і своїм Добром і Милосердям здійснює важливу місію - допомагає дітям, які схибили на життєвому шляху відновити життя у громаді.

Управління ДМС у Полтавській області