З Львівщини міграційники примусово видворили чергового іноземця

З Львівщини міграційники примусово видворили чергового іноземця

З Львівщини міграційники примусово видворили чергового іноземця

Цього тижня, з Міжнародного аеропорту «Бориспіль», в Кабул відправлено раніше затриманого у Львові громадянина Афганістану.

Міграційною службою Львівщини у листопаді цього року повідомлялося про затримання трьох громадян Афганістану, відповідно до яких Галицьким судом міста Львова прийнято рішення про примусове видворення їх за межі України.

https://dmsu.gov.ua/news/region/6064.html

Із Чернігівського ПТПІ до аеропорту «Бориспіль» іноземця супроводжували працівники Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС України у Львівській області.

Міграційники реалізували рішення суду і видворили 25-річного іноземця у країну походження.

Станом на сьогодні, ГУ ДМС України у Львівській області за 2019 рік подано до суду 12  позовів про примусове видворення неврегульованих мігрантів, які були задоволені. Із них 8 іноземців видворено, а четверо знаходяться в ПТПІ в процедурі ідентифікації для відновлення їх паспортних документів та повернення на батьківщину.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день, лише на території Львівщини за порушення міграційного законодавства притягнуто 818 громадян, із них 365 видворено за межі України. В бюджет міста Львова сплачено штрафів на суму близько 1 млн 700 тис гривень.

Головне управління ДМС у Львівській області