Навчання на постійній основі для представників front-office міста Львова

Навчання на постійній основі для представників front-office міста Львова

Навчання на постійній основі для представників front-office міста Львова

Минулого тижня, керівником Львівського міського Управління ГУДМС України у Львівській області Юлією Заплітною проведено практичне заняття – нараду з керівниками центрів надання адміністративних послуг та центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс» міста Львова.

Практики міста Лева розглянули конкретні випадки, які виникають під час оформлення документів та реалізації окремих положень нормативно-правового акту відповідного наказу, що стосується відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, які подаються для оформлення, обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи та фотографічного зображення на них.

https://www.facebook.com/dmsu.gov.ua/photos/a.1118934214785386/2816989668313157/?type=3&theater

Адже, уся повнота інформації, поданих заявниками документів та відповідність за їх оформлення до вимог законодавства, яка надходить із  ЦНАП та підрозділів ДП «Документ» міста Львова, перевіряється працівниками Львівського міського управління служби. 

Такі заняття є систематичними, проводяться міграційною службою Львівщини на постійній основі і дають змогу покращити надання адміністративних послуг громадянам, за участі представників front-office міста Львова.

Головне управління ДМС у Львівській області