У Львівській міграційній службі підсумували роботу за рік

У Львівській міграційній службі підсумували роботу за рік

У Львівській міграційній службі підсумували роботу за рік

Начальник Головного управління ДМС України у Львівській області Ярослав Скиба провів підсумкову нараду, на якій разом із керівниками територіальних та структурних підрозділів Львівської міграційної служби обговорили результати діяльності служби за рік за напрямками роботи та, враховуючи помилки допущені впродовж року, присутні надавали пропозиції щодо їх усунення.

З окремих питань організації діяльності служби, з метою зручності оформлення документів та уникнення помилок при заповненні реквізитів в призначенні платежу суб’єктами звернень, повідомила головний бухгалтер Олена Гедеон. Яка звернула увагу присутніх про зміну реквізитів рахунків для надання адміністративних послуг, приведених до нових міжнародних стандартів IBAN: UA508201720355159001000079807, які діятимуть з 1 січня 2020 року. https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2846211-derzmigracijna-sluzba-z-1-sicna-zminue-rekviziti-dla-oplati-adminposlug.html

Начальник міграційної служби Львівщини доручив керівникам відділів посилити контроль за роботою підпорядкованих працівників, проаналізувати роботу в частині своєчасного реагування на звернення громадян для надання якісних та професійних послуг.

На завершення наради Ярослав Скиба від редакційної колегії Всеукраїнської інформаційно-аналітичної газети «Міграція» вручив подяку працівникам служби й привітав усіх з наступаючими Новим роком та Різдвяними святами.

Головне управління ДМС у Львівській області