УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У році, що минув майже 200 тисяч запорожців стали власниками біометричних документів

У році, що минув майже 200 тисяч запорожців стали власниками біометричних документів

У році, що минув майже 200 тисяч запорожців стали власниками  біометричних документів

Минули новорічні свята і настав час підбити підсумки роботи Міграційної служби Запорізької області за рік.

Так, у 2019-му році, внутрішні паспорта у вигляді ID-картки здобували дедалі більшої популярності серед запорожців - майже 63 тисячі жителів області стали власниками паспортів громадянина України з безконтактним електронним носієм, що на 10 тисяч більше, ніж у минулому.

При цьому попит на закордонні паспорта, у зв’язку з інтенсивною роботою по паспортизації за останні роки, зменшився - до Управління ДМС та його територіальних підрозділів звернулося майже 130 тисяч громадян з приводу оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Нагадаємо, що у 2018 році було оформлено майже 200 тисяч закордонних паспортів.

Увесь минулий рік Міграційною службою оформлювалися і документи для іноземних громадян. За підсумком більше трьох тисяч іноземців отримали зручні та сучасні біометричні посвідки – 952 на постійне та 2180 на тимчасове проживання, що загалом на 400 більше, ніж у 2018 -му.

Підводячи підсумки, можна впевнено стверджувати, що тенденція до збільшення кількості та розширення кола надання адмінпослуг нашою службою зберігається.

Дякуємо за довіру та завжди раді бачити вас в наших підрозділах!

Управління ДМС у Запорізькій області