У Дарницькому районі столиці говорили про послуги ДМС для дітей

У Дарницькому районі столиці говорили про послуги ДМС для дітей

У Дарницькому районі столиці говорили про послуги ДМС для дітей

Керівник Дарницького районного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Інга Лазаренко взяла участь у науково-практичній бесіді спільно з виконувачем обов'язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Ярославом Лагутою, начальником Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Євгенією Списовською, начальником Дарницького районного управління ДСНС України у м. Києві Володимиром Соколом та керівниками закладів освіти.

Під час заходу Інга Василівна зауважила, що Міграційна служба відкрита для дарничан та внутрішньо-переміщених осіб і завжди чекає дітей разом з батьками (опікунами, уповноваженими особами)  для оформлення: паспорта громадянина України у форматі ID-картки, паспорта для виїзду за кордон, оформлення довідки про реєстрацію громадянином України. Також вона наголосила, що за необхідності фахівці Дарницького РВ готові проводити консультативні лекції в закладах освіти району.

Таку ініціативу підтримала начальник Управління освіти Євгенія Іванівна, відмітивши, що такі зустрічі будуть особливо актуальні напередодні реєстрації на ЗНО у 2020 році для вступу до ВНЗ, адже школярам варто завчасно потурбуватись про оформлення ID-картки.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області