В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 2019 рік

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 2019 рік

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 2019 рік

15 січня в конференц-залі Міграційної служби області відбулась розширена нарада під головуванням начальника Управління Олега Панькова за участі заступників начальника Управління, а також керівників структурних та територіальних  підрозділів служби.

У вступному слові очільник Управління проаналізував результати діяльності служби за 2019 рік та зупинився на пріоритетних напрямках роботи, запланованих на  I квартал 2020 року.

В свою чергу, першим заступником начальника Управління Аллою Кузьменко доведено до відома присутніх інформацію щодо кількісних показників паспортної роботи.

Так, зокрема, міграційною службою області оформлено 104 тисячі закордонних паспортів та 50 тисяч ID-карток, що дало змогу поповнити державний та місцеві бюджети більш ніж на 85 млн. гривень. Прийнято 424 рішення про оформлення набуття українського громадянства та  16 осіб прийнято до громадянства України,  згідно з Указом президента України.

Впродовж 2019 року 373 особи звернулись із заявою про оформлення документів для виїзду на постійне місце проживання за кордон, з них 306 осіб оформили документи на виїзд за кордон на постійне місце проживання. Повернулись з-за кордону на постійне місце проживання в Україну- 58 осіб.

Актуальним та не менш важливим питанням, яке знаходиться на постійному контролі керівництва Управління є звернення громадян, які надходять на адресу міграційної служби області. Станом на 31.12.2019 року до Управління надійшло 281 звернення, що вдвічі менше аналогічного показника 2018 року.

Заступником начальника Управління- начальником відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Володимиром Майданом поінформовано учасників наради щодо результатів діяльності в напрямку міграційної роботи.

За його словами, протягом  2019 року Управлінням оформлено 480 дозволів на імміграцію в Україну, видано 789 посвідок на постійне проживання та 669- на тимчасове проживання, а також продовжено термін перебування 341 іноземцю.

До адміністративної відповідальності притягнуто 545 порушників міграційного законодавства, прийнято 233 рішення про примусове повернення та 13 рішень  про примусове видворення іноземців до країн походження. У пунктах тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства розміщено 12 осіб, відносно 44 осіб прийнято рішення про заборону в’їзду на територію держави строком від 3 до 5 років.

Окрім цього, в ході наради керівники структурних підрозділів акцентували увагу присутніх на нововведеннях у службовій діяльності, які запроваджуються та будуть застосовуватися  працівниками на місцях під час виконання ними службових обов’язків.

По завершенні заходу  Олег Паньков вручив керівникам територіальних підрозділів служби Подяки від редакційної колегії Всеукраїнської інформаційно-аналітичної газети «Міграція».

Управління ДМС у Хмельницькій області