В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з працівниками територіальних…

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з працівниками територіальних підрозділів

В Управлінні міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з працівниками територіальних підрозділів

17 січня з метою покращення надання адміністративних послуг, у холі Управління головним спеціалістом сектору стандартів роботи та контролю якості Наталією Тіняєвою проведено навчальний семінар для працівників територіальних підрозділів Управління.

Тема семінарського заняття: «Подання документів та оформлення заяви-анкети для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID-карти».

Навчання для співробітників проведено з метою недопущення порушень вимог законодавства при здійсненні прийому документів та формування заяв-анкет для оформлення закордонних паспортів та ID-карт. Наголошено на обов’язкове здійснення перевірок паспортних документів на ознаки непрацездатності.

Саме якісне надання адміністративних послуг є головним аспектом роботи міграційної служби області. Функцію постійного контролю та моніторингу за цим показником покладено на сектор стандартів роботи та контролю якості УДМС, які періодично проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог СОП.

Управління ДМС у Полтавській області